Kreativ hjärna uthyres!

Har ni behov av att sätta er ner och behandla en specifik utmaning i er organisation?
Tillsammans dra upp riktlinjerna för ert arbete och er verksamhet? Få en utomståendes syn på saken?
Mötas av knepiga och tankeväckande frågor?

Jag hjälper så gärna till där jag kan!

Min hjärna kan hyras för några få kreativa timmar eller för en eller flera dagar tillsammans. Jag föredrar att komma till er och på plats och ställe få ta del av era tankar och idéer, men önskar ni att jag på förhand fördjupar mig i något specifikt tema går även det bra.

Behöver ni komma igång med ert strategiarbete, tänka djupare kring synlighet och marknadsföringen utåt, jobba med den interna marknadsföringen eller inspireras till att tänka bredare? Då är det bra med en kreativ hjärna.

 

Måndagsmarknadsföring
-för stad och kommun

Måndagsmarknadsföring är en föreläsning som vänder sig till samtliga anställda inom organisationen. Den lyfter upp hur varje anställd är en del av exempelvis kommunens ansikte utåt samtidigt som föreläsninge ger insikter och konkreta verktyg för hur marknadsföringen kan ske. Varje dag. I organisationens alla funktioner.

Föreläsningen vänder sig även till beslutsfattare och kommunikationsansvariga, vars uppgift är att skapa synlighet kring den egna organisationen och dess verksamhet.

Mer information om föreläsningen hittar du här. 

 

 

Att synliggöra en församling

Hur kan vår församling öka sin synlighet ute i samhället?
Konkurrera med alla andra budskap som vi nutidsmänniskor idag möts av?
Var rör sig våra medlemmar och hur når vi dem?
Och har vi en klar tanke bakom vem vi vill nå och vad vi vill säga?

Inspirationsföreläsningen ”att synliggöra en församling” fokuserar på det vardagliga arbetet i församlingen och på hur såväl de anställda som förtroendevalda med små resurser kan öka församlingens synlighet. Under dagen ges konkreta verktyg och inspirerande idéer för hur församlingen kommer igång med att bättre nå ut till sina medlemmar. Föreläsningen kan om så önskas kombineras med mera skräddarsydda lösningar.

Mer information om föreläsningen hittar du här.

 

adultpicxxx porn555 sexpornzz.com