maria som talareare

- Jag strävar alltid efter att förmedla nya perspektiv och ge upphov till nya tankar. För mig är det viktigare att  du som lyssnare tänker själv än att jag som föreläsare endast förmedlar vad någon annan redan har tänkt. Mina föreläsningar innehåller därför få teorier, men alltid många exempel. Detta gör att föreläsningarna hålls på en lyssnarvänlig och vardaglig nivå. När du lyssnar till mig skall du kunna känna igen dig samtidigt som du i ditt arbete direkt skall kunna använda det du hör.

Maria erbjuder ett vackert språk, inspiration, många exempel, ett lyssnarvänligt material, vardagskunskap, möjlighet till tryckt material och ett och annat skratt.

Till vem?


- Mina föreläsningar i företagsutveckling vänder sig till företag, nätverk och organisationer och tar upp företagsekonomi i vardagen, (kultur)entreprenörskap och entreprenörsanda. Föreläsningarna anpassas alltid efter publik och ändamål och passar därför både till allmänna inspirationsföreläsningar och mera specifika workshops. I publiken brukar hittas såväl personer intresserade av att starta företag som nyblivna och längre hunna entreprenörer. 

Maria som författare

Ett smakprov av  Marias bok "Ta betalt!" hittar du här nedan. Boken har nominerats till årets marknadsföringsbok i Sverige. 

Det är även möjligt att beställa "skräddarskrivet"material som distribueras till deltagarna efter föreläsningen. På så vis kan deltagarna ha nytta av föreläsningen även en lång tid efteråt. Här kan du se ett exempel på ett marknadsföringsmaterial som delades ut elektroniskt till deltagarna i Concordias marknadsföringsklinik. 

Maria har totalt skrivit sju böcker. Böckerna har getts ut på Liber, Norstedts och på eget förlag. 

Smakprov "Ta betalt"

Smakprov "Måndagsmarknadsföring"

© 2023 by Actor & Model. Proudly created with Wix.com